Vélemények
Leírás
A Fermentált Savanyú Káposzta hagyományos eljárással, gondosan válogatott alapanyagokból készül. Saját levében érlelődik, kizárólag só hozzáadásával, így megőrzi természetes ízét és tápanyagtartalmát. A fermentáció során keletkező jótékony tejsavbaktériumok támogatják az emésztést és hozzájárulnak a bélflóra egészségéhez.
✔ Hozzáadott tartósítószerek nélkül
✔ Gazdag természetes probiotikumokban
✔ Kiváló C-vitamin-forrás
✔ Autentikus, friss és roppanós állag
Ideális köretként, salátákhoz vagy önmagában fogyasztva is!
Tápérték :
|
(100 g) termékben |
1 adag (500g) |
RI*/adag |
Energia |
84 kJ /20 kcal |
420kJ / 100 kcal |
5 % |
Összes zsír |
0,2 g |
1g |
1,4 % |
amelyből telített szírsavak |
0 g |
0 g |
0 % |
Szénhidrátok |
3,4 g |
17 g |
6,5 % |
amelyből cukrok |
2 g |
10 g |
11 % |
Fehérje |
1,1 g |
5,5 g |
11 % |
Só |
2 g |
10 g |
166 % |
*Referencia bevitel érték százalék egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal) |